آموزش نصب ویندوز 8- آموزش نصب ویندوز 8.1
نصب ویندوز 8 تقریبا مشابه ویندوز 7 است. اگر نصب ویندوز 7 را بلد باشید به راحتی قادر خواهی بود تا ویندوز 8 را نیز نصب کنید. در این مقاله به صورت تصویری نحوه نصب ویندوز 8 را برای شما آموزش می دهیم.
پیش نیاز نصب ویندوز ۸
امکانات سخت افزاری مورد نیاز نصب ویندوز 8:
• پردازنده ( CPU ) با توان پردازشی ۱ GHz و یا سریعتر
• رم ( Ram ) یک گیگابایتی برای استفاده از نسخه ۳۲ بیتی و یا رم دو گیگابایتی برای استفاده از نسخه ۶۴ بیتی
• 16 گیگابایت فضای حالی بر روی دیسک ذخیره سازی ( Hard Disk ) برای نصب نسخه ۳۲ بیتی و یا ۲۰ گیگابایت فضای خالی برای نصب نسخه ۶۴ بیتی
• کارت گرافیک ( Graphics card ) شما باید با نسخه ۹ از DirectX مایکروسافت سازگاری داشته باشد و یا نسخه های جدیدتر
• برای استفاده از امکانات لمسی ( Touch ) ویندوز ۸ باید تبلت و یا نمایشگر شما از قابلیت multitouch پشتیبانی کند
• نمایشگر شما باید از حداقل اندازه تصویر ۱۰۲۴ در ۷۶۸ پشتیبانی کند.
همانطور که می بینید با اینکه در این نسخه از ویندوز امکانات زیادی فراهم شده است پیش نیازهای نصب این سیستم عامل نسبت به نسخه قبلی خود یعنی ویندوز ۷ تفاوت زیادی نکرده است و این نشان از استفاده بهینه این نسخه از سیستم عامل ویندوز از امکانات و تجهیزات سخت افزاری دارد.
مراحل نصب ویندوز جدید مایکروسافت
برای استفاده از ویندوز ۸ ، سیستم عامل جدید مایکروسافت کافی است مراحل زیر را طی کرده و این سیستم عامل را بر روی سیستم خود نصب بکنید. همانطور که در بالاتر نیز گفتیم پس از دانلود فایل ISO این نسخه کافی است با یکی از برنامه های مربوط به رایت DVD مانند NERO و یا دیگر برنامه رایت DVD دیسک راه انداز این سیستم عامل را ایجاد کرده و پس از راه اندازی مجدد سیستم خود این دیسک را در دستگاه دیسک خوان خود قرار دهید. با انجام این کار صفحه ای مانند زیر در نمایشگر سیستم شما نشان داده می شود که نشان از بارگذاری فایل های اولیه بر روی سیستم شما دارد.
آموزش ویندوز ۸
پس از بارگذاری فایل های اولیه و مورد نیاز برنامه نصاب ویندوز در سیستم شما ، پنجره ای مانند تصویر زیر به شما نمایش داده می شود که در آن می توانید تنظیمات زبان های مورد استفاده در صفحه کلید و سیستم خود را مشخص کنید.
در صفحه بعدی از شما پرسیده می شود که قصد نصب ( Install ) ویندوز را در سیستم خود دارید و یا دوست دارید که این دیسک ویندوز ۸ نصب شده در سیستم شما را تعمیر ( Repair ) کند که ما برای نصب نسخه جدید ویندوز بر روی سیستم بر روی دکمه Install کلیک می کنیم.
آموزش ویندوز ۸
حال نیاز است که سریال و یا همان Product Key مربوط به سیستم عامل ویندوز را وارد کنیم تا دکمه Next برای رفتن به مرحله بعدی نصب این سیستم عامل روشن شود.
آموزش ویندوز ۸
در مرحله بعد مجموعه قوانین مربوط به استفاده از این نسخه از این سیستم عامل که توسط کمپانی مایکروسافت تنظیم شده است نمایش داده می شود که با تیک دار کردن گزینه I accept this license term آن را قبول کنیم و سپس بر روی دکمه Next کلیک کنیم همانطور که مشاهده می کنید در متن نمایش داده شده در این صفحه ذکر شده است که این نسخه از سیستم عامل ویندوز ( Consumer Preview ) ممکن است در نگارش نهایی دستخوش تغییراتی شود و مایکروسافت هیچگونه مسئولیتی در رابطه با خسارت به نرم افزارهای سیستم شما و سخت افزارهای آن در هنگام استفاده از این نسخه قبول نمی کند.
حال نوبت به آن رسیده است که انتخاب کنید که دوست دارید که ویندوز فعلی نصب شده در سیستم شما به ویندوز ۸ بروزرسانی شود و یا به طور کل دوست دارید از اول این نسخه از ویندوز بر روی سیستم شما نصب شود. با انتخاب گزینه اول فایل ها و تنظیمات شما بعد از نصب این نسخه از ویندوز از بین نمی روند و در نسخه جدید نیز می توانید از آن ها استفاده کنید اما با انتخاب گزینه دوم یعنی Custom: Install Windows only advanced تعیین می کنیم که تنها می خواهیم ویندوز در یکی از پارتیشن ها و یا همان درایو سیستم ما نصب شود. قبل از نصب ویندوز درایو c درایو محل نصب ویندوز را مشخص کنید تا در موقع فرمت کردن اشتباهی درایو دیگر را فرمت نکنید
لیست پارتیشن ها و یا بهتر است بگوییم درایو موجود در هارد دیسک ما نمایش داده می شود و برای هر یک از آن ها مقدار فضای کلی و فضای خالی ( Free Space ) نیز نمایش داده می شود که با توجه به آن ها می توانید مناسب ترین درایو را برای نصب ویندوز انتخاب کنید و به مرحله بعد بروید. همچنین اگر دوست دارید قبل از رفتن به مرحله بعد یکبار درایو و یا پارتیشن مربوطه را فرمت ( Format ) کنید تا همه اطلاعات موجود در آن پاک شود و برای نصب ویندوز آماده سازی شود می توانید با انتخاب آن درایو و کلیک بر روی گزینه Drive Options این کار را انجام دهید.
حال ویندوز شروع می کند به عملیات کپی و نصب ویندوز ۸ بر روی سیستم شما و ممکن است در این بین چند بار نیز سیستم شما راه اندازی مجدد شود به صورت خودکار که این برای نصب این نسخه از سیستم عامل بر روی سیستم شما لازم است.
بعد از نصب ویندوز بر روی سیستم شما سیستم به صورت خودکار توسط برنامه نصاب راه اندازی مجدد ( Restart ) می شود و شما وارد مراحلی می شوید که در آن ها نیاز است تنظیمات حساب کاربری خود را برای استفاده از ویندوز وارد کنید. بهتر است توضیحات بیشتر را بر روی تصاویر درج شده در پایین مشاهده کنید تا با انجام این فرآیند نیز به خوبی آشنایی پیدا کنید.