رپرتاژ آگهی

چگونه بهترین دستگاه تصفیه آب خانگی را انتخاب کنیم؟

گیل آب – با وجود گزینه های متعدد در بازار مصرف کنندگان اغلب هنگام خرید دستگاه تصفیه آب برای منازل خود دچار سردرگمی می شوند. کیفیت تامین آب شما نشان می دهد که چند مرحله تصفیه باید انجام می شود تا بتوانید بهترین آب را برای نوشیدن و آشپزی در خانه خود تهیه کنید. به طور سنتی آب را می جوشاندند و بلافاصله سرد می کردند تا باکتری ها از بین بروند و ذرات معلق حذف شوند. امروزه این کار توسط دستگاه تصفیه آب انجام می شود که آب را تمیز می کند و مواد معدنی لازم را در خود نگه می دارد. اگر قصد خرید دستگاه تصفیه آب را دارید قبل از خرید چندین نکته را باید در نظر بگیرید و لازم است درباره دستگاه های تصفیه آب و مراحل مربوط به تعیین اینکه کدام دستگاه تصفیه کننده نیازهای شما را برآورده می کند بیشتر بیاموزید. تصفیه آب یک فرایند چند فیلتراسیون است که در آن رسوبات مضر مختلف از چندین غشا عبور می کنند تا آب شفاف به شما بدهد. در ادامه برای معرفی مراحل انتخاب بهترین دستگاه تصفیه آب با فروشگاه اینترنتی گیل آب بزرگترین مرکز خرید انواع آب تصفیه کن خانگی و صنعتی و لوازم و ابزار ساخت استخر و محصولات آبی، همراه باشید. 

 

چگونه می توانیم بهترین دستگاه تصفیه آب خانگی را انتخاب کنیم؟

برای خرید بهترین دستگاه تصفیه آب خانگی لازم است عوامل مختلفی را در نظر بگیرید و در این پست ما این عوامل را به دقت مورد بحث و بررسی قرار داده اییم. این عوامل شامل:

بررسی کیفیت آب

منبع آب لوله کشی خود را پیدا کرده و میزان سختی ، شوری و TDS (کل مواد جامد محلول) را آزمایش کنید. اگر سطح TDS زیر 500ppm باشد آب قابل مصرف است. اما اگر سطح جامدات محلول فراتر از 1000 ppm باشد  آب خطرناک و ناسالم است. شناسایی منبع آب لوله کشی اولین قدم در انتخاب بهترین دستگاه تصفیه آب برای منزل است. مجموع مواد جامد محلول در آب حاوی نمک های معدنی مانند کلسیم ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، بی کربنات ها ، کلریدها و سولفات ها است. بهترین دستگاه تصفیه آب برای خلاص شدن از شر این ترکیبات معدنی یک سیستم RO (اسمز معکوس) است. اگر TDS کمتر از 200ppm باشد ، می توانید فناوری فیلتراسیون UV (ماوراء بنفش) را انتخاب کنید که می تواند ناخالصی ها را در حالی که مواد معدنی اصلی را حفظ می کند ، حذف کند. برای سطح TDS بین 200-500ppm  توصیه می کنیم از دستگاه Pureit Mineral RO + UV استفاده کنید که می تواند مواد معدنی ضروری مانند کلسیم و منیزیم را به آب تصفیه شده RO اضافه کند.

-میانگین TDS آب شهری حدود 200ppm است

-محدوده TDS آب زیرزمینی بین 200 تا 500ppm است

-TDS آب بورول معمولاً بیش از 500ppm است

 

آلودگی

آب آلوده حاوی فلزات سنگین مانند سرب ، آرسنیک ، منیزیم ، مس و آهن است و در صورت مصرف زیاد می تواند سمی باشد. با توجه به افزایش کارخانه ها و رشد زیرساخت های شهری ، این فلزات به وفور در آب یافت می شوند. آلودگی با نیترات نیز نگران کننده است.  در اسمز معکوس ناخالصی های حل شده و معلق کاهش می یابد  بنابراین توصیه می شود از سیستم RO استفاده کنید. یک نوع فیلتر دیگر فیلتر ماوراء بنفش (UV) است که در آن آب ضد عفونی می شود. در فیلتر UV  میکروارگانیسم های مضر نمی توانند با تابش لامپ UV تکثیر شوند. همچنین می توانید به دنبال تصفیه کننده UV بر اساس RO باشید. روش دیگر تصفیه ترکیب RO و فیلتر UV با فیلتر فوق العاده (UF) است که به از بین بردن باکتری های معلق کمک می کند و بهترین حالت زمانی است که منبع آب بدون TDS باشد.

 

ظرفیت ذخیره سازی 

مصرف روزانه آب خانواده خود را تجزیه و تحلیل کنید تا ظرفیت مورد نیاز دستگاه تصفیه آب خود را درک کنید. در مکانهایی که نوسانات مکرر برق وجود دارد، دستگاه های تصفیه با ذخیره آب بالا به خوبی کار می کنند. برای 2-4 عضو ، ظرفیت ذخیره سازی 5-8 لیتر و برای 4-6 عضو ما ظرفیت ذخیره سازی 8-10 لیتر را توصیه می کنیم. برای بیش از 6 عضو ظرفیت ذخیره 10 لیتر توصیه می شود.

 

فشار آب

جریان تأمین آب ورودی تعیین می کند که کدام فیلتر را باید تهیه کنید. یک سیستم اسمز معکوس با فشار بالای آب به درستی کار می کند. فشار آب به ارتفاع ساختمان شما و عوامل دیگر مانند مسدود شدن لوله ها و گرفتگی فیلترها بستگی دارد. دستگاه های تصفیه آب به طور کلی به فشار 5-40 پوند بر اینچ مربع (psi) نیاز دارند. اگر منبع آب در خانه شما فشار آب کمتری دارد ، یک پمپ تقویت کننده نیز می تواند با سیستم RO متصل شود. در غیر این صورت اگر منبع آب شما TDS کمتری دارد ، می توانید از دستگاه تصفیه کننده کربن فعال استفاده کنید.

 

برق

در مورد دستگاه های تصفیه آب برق نقش حیاتی ایفا می کند. بسیاری از آنها بدون برق کار نمی کنند و برای خانه هایی با کمبود برق مفید هستند. فیلتر ماوراء بنفش (UV) در صورت عدم وجود برق کار نمی کند زیرا از برق برای تولید اشعه ماوراء بنفش که باکتری ها را از بین می برد استفاده می کند. یک سیستم RO بدون برق کار نمی کند زیرا از نیروی الکتریکی برای تأمین فشار کافی آب برای غشای RO استفاده می کند. دستگاه های تصفیه کننده کربن فعال مانند فیلترهای رسوبی و فیلترهای فوق فیلتر (UF) نیازی به برق ندارند. در حالی که سیستم های RO و UV TDS و باکتری هایی را که باعث بیماری های منتقله از آب می شوند حذف می کنند ، دستگاه های تصفیه کننده غیر الکتریکی تنها می توانند برخی از مواد شیمیایی محلول در آب را به همراه میکروب ها و ماسه از بین ببرند. توصیه می شود دستگاه های تصفیه آب را که با برق کار می کنند انتخاب کنید.

 

سرویس و نگهداری 

آب از طریق فیلترهای مختلفی که نیاز به نگهداری در فواصل منظم دارند تصفیه می شود. در هنگام خرید دستگاه تصفیه آب باید همیشه سرعت سرویس و هزینه کلی تعمیر و نگهداری را در نظر بگیرید. در حالی که اکثر دستگاه های تصفیه آب دارای AMC (هزینه نگهداری سالانه) هستند ، هزینه نگهداری برخی دستگاه های تصفیه آب به مصرف آب بستگی دارد و نه به هزینه ثابت سالانه. 

اکنون که اطلاعاتی در مورد شرایط و تفاوت دستگاه های تصفیه آب برقی و غیر الکتریکی جمع آوری کرده اید ، امیدواریم بتوانید بر اساس نیاز خود به تصمیمی برسید و یک دستگاه تصفیه آب عالی برای خود تهیه کنید. در فروشگاه اینترنتی گیل آب ما بهترین گزینه ها را برای انتخاب شما ارائه می دهیم و همچنین شرایطی  را برای شما فراهم می کنیم که دستگاه تصفیه آب مورد نظر خود را به راحتی تهیه کنید.

 

مریم شینی

مریم شینی فارغ التحصیل از دانشگاه شهید چمران اهواز، علاقمندن به دنیای تکنولوژی و گردشگری!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا